Qui som?

Impermeabilitzacions Fexa S.L.  és una empresa especialitzada en impermeabilitzacions de cobertes localitzada a Barcelona i constituida l'any 2013 com a resultat de l'experiencia acumulada en el sector per part dels seus socis.


Tots els treballadors de l'empresa compten amb 10 o més anys d'experiencia en el sector de les impermeabilitzacions i aillaments.


A Impermeabilitzacions FEXA, traballem en diferents àmbits, ja es tracti d'obra pública o privada, així com també en la construcció o per a particulars. No tan sols treballem a Barcelona sino en tot el territori català. Impermeabilitzacions FEXA li garantitza una execució perfecta dels seus projectes.


Confíi en Impermeabilitzacions FEXA, som una empresa de referència en el sector de les impermeabilitzacions i comptem amb un equip format per profesionals amb una trajectoria profesional que no pot aconseguir altra cosa que satisfer les seves necesitats.


El nostre equip utilitza materials de primeres qualitats. Fent clic aproductes podrà obtenir més detalls sobre els materials que fem servir. En tots els nostres projectes els oferim la nostra garantia per un període de 10 anys.Contacti amb nosaltres!

Descrobreixi el nostre personal i la seva competitivitat i el nostre servei excepcional, sinónim de garantia d'exit. Estarem encantats de que ens sol·liciti informació o un pressupost, gratuit i sense cap tipus de compromís


Ferran Rodríguez