Si vosté ha arribat a aquesta pàgina és molt probable que hagi experimentat algun problema de humitat, filtracions o goteres a la seva comunitat de veins, casa particular o empresa. L'objectiu de la pàgina web que llegeix en aquests moments és introduir-lo al per què del seu problema i les solucions que podem oferir-li com experts en el sector de les impermeabilitzacions i els aïllaments.


Alguna vegada s'haurà preguntat "com puc reparar aquestes humitats?" o "com puc arreglar una gotera?" o "d'on ve la filtració?" Nosaltres tenim la solució que necessita, contacti amb nosaltres i li farem un pressupost sense compromís. Els nostres treballs tenen una garantia de 10 anys i financem la obra segons sigui necessari.


Vol veure com treballem? Li ensenyem! Aquí trobarà fotografies dels nostres treballs


Si actualment els seus problemes més grans probenen de les >goteres, les filtracions o les humitats, a Impermeabilitzacions FEXA disposem de diferents solucions:


Abans de començar, hem de saber diferenciar entre humitats, filtracions i goteres. Per tal de ser breus, una és conseqüéncia de les altres. En un primer moment, l'aigua es filtra dins de l'estructura del edifici (filtració d'aigua); a continuació, si persisteix la filtració i es diposita en alguna part de l'edifici es produeix la taca d'humitat. Amb la continuitat de les humitats en el temps o a través de vies d'aigua internes dins de l'edifici, es produeixen lesgoteres. Les goteres, resumint, consisteixen en acumulacions d'aigua que arriben a l'interior de l'estructura del edifici causant un goteig d'aigua a l'interior.


D'aquesta manera, la seqüéncia descrita és la que mostrem en aquestes imatges:


A continuació, li definim amb més profunditat l'origen, la conseqüéncia i la solució de cada un dels problemes descrits sobre les filtracions d'aigua, les taques d'humitat i les goteres d'aigua. Li anticipem que la clau de tot té una estreta rel·lació amb lapermeabilitat dels materials amb els que es construeixen els edificis, és a dir, la capacitat dels materials per donar absorvir o no i donar sortida o no a l'aigua.


Filtracions d'aigua

Les filtracions d'aigua es produeixen com a conseqüéncia d'un trencament del sistema que impermeabilitza l'edifici o d'una mala execució de laimpermeabilització o deteriorament de la coberta després de molts anys sense manteniment. L'aigua penetra a travé del trencament a l'interior de l'estructura del edifici i, per les seves propietats físiques, es desplaça pel seu interior fins que troba sortida. El trencament es pot produir a lacoberta, la terrassa, els murs, les parets de qualsevol edifici i les causes són diverses

Causes probables:


Conseqüéncia de les filtracions d'aigua:


Com evitar les filtracions d'aigua

Les filtracions d'aigua es produeixen per un malaïllament o impermeabilització del edifici. És per això que s'han de revisar cobertes, façanes, murs, parets i terrasses per a comprobar la seva correcta impermeabilització. Les solucions que podem oferir-li les trobarà dins del nostrecatàleg de serveis, en l'apartat impermeabilitzacions.


Si vol veure quins treballs hem realitzat en el camp de les impermeabilitzacions, l'invitem a veure les nosters obres realitzades en el sector de les impermeabilitzacions.


Humitats

Pot ser que vosté no tingui filtracions d'aigua i que, tot i així, tingui taques d'humitat que, a la llarga, creixeran i es poden arribar a convertir en goteres. Imagini el cas d'una canonada trencada. Tan inmensa quantitat d'aigua filtrant-se per l'edifici causarà grans desperfectes en forma d'humitats i goteres i pot espatllar mobles, electrodomèstics, etc. L'edifici, per tant, pot estar ben impermeabilitzat i que un incident intern li produeixi humitats i goteres per filtració.


Conseqüéncies de les humitats

Ha de tenir en compte que si l'humitat penetra en els materials de construcció es produeixen conseqüéncies més enllà dels fongs, l'aire viciat, etc. A més a més, en entorns calororsos, els materials humits transmeten la calor amb molta facilitat i, en els entorns freds, una congelació de l'aigua condensada en forma d'humitat pot generar greus desperfectes a l'estructura de l'edifici.


Com evitar les humitats d'aigua

El millor que pot fer per evitar les humitats d'aigua és revisar l'estat de les seves instalacions. L'estat de les seves canonades, claus de pas, etc. Una bona prevenció és el primer pas per evitar problemes.

Si, per desgràcia, vosté ja té un problema d'humitats i/o filtracions, el nostrecatàleg de serveis a l'apartat impermeabilitzacions és el gra de sorra que podem aportar. Sentim els desperfectes que les humitats li hagin generat. Volem aprofitar per recordar-li que tots elsnostres serveis es troben garantits durant 10 anys.


Aqui li enllacem les imatges dels treballs hem realitzat per a la reparació d'humitats.


Goteres d'aigua

Quan la filtració és greu o quan l'acumulació d'humitat s'allarga en el temps, el problema empitjora. És aleshores quan comencen a produir-se les primeres goteres, que poden ser en forma de gota a gota o, fins i tot, auténtics rius dins l'edifici.


Si tégoteres d'aigua a la seva comunitat això és el que ha de fer: Aseguris de comprobar si la comunitat i/o l'assegurança de la seva vivenda cobreixen els desperfectes ocasionats. En el fòrum que li introduim en el següent enllaç trobarà unexemple del que pot passar-li en cas de que la comunitat o l'assegurança no cobreixin l'obra o el desperfecte.


Si la comunitat disposa d'assegurança o si el càrrec a la comunitat es fa amb rapidessa, enhorabona, és vosté molt afortunat. En cas contrari, consulti la assegurança del seu domicili. La reparació d'una gotera d'aigua pot ser complexa si no es determina ràpidament l'origen de la filtració i el circuit de la humitat per la infraestructura de l'edifici. Normalment, l'origen de la gotera és una filtració per trencament en l'impermeabilització de l'edifici i serà necessari fer un reconeixement visual d'aquest.


Per a la solució de les seves goteres li podem oferir el nostrecatàleg de serveis.


Esperem que les imatges que podrà veure en aquest enllaç siguin una font d'esperança per a la resolució del seu problema. A aquesta galeria d'imatges trobarà l'abans i el després de diversos treballs que precissen de la reparació de filtracions, humitats i goteres.


De la mateixa manera, si vosté ja disposa de qui li realitzi aquest tipus de treball, a Impermeabilitzacions FEXA li podem suministrar el material necessari al millor preu (al comprar a l'engrós ho fem amb millors preus).


Els nostresproveïdors formen part de la élit en el sector de la impermeabilització, els aïllaments i les rehabilitacions. Li proveïrem de les millors qualitats en impermeabilitzacions i reformes per a que pugui solucionar els seus problemes d'humitats, goteres i filtracions d'aigua.


Contacti amb nosaltres!

Descrobreixi el nostre personal i la seva competitivitat i el nostre servei excepcional, sinónim de garantia d'exit. Estarem encantats de que ens sol·liciti informació o un pressupost, gratuit i sense cap tipus de compromís


Ferran Rodríguez